Upoznajte svijet tehnologije na Tehničkom fakultetu u Puli!

Otkrijte svijet mogućnosti na Tehničkom fakultetu u Puli! Pridružite se našoj zajednici ambicioznih studenata i iskusnih stručnjaka te zajedno oblikujte budućnost računarstva i strojarstva. Odaberite jedan od naših inovativnih studijskih programa i razvijte svoje vještine i znanje!


Studijski programi

Studijski programi

Na Tehničkom fakultetu u Puli nudimo raznovrsne studijske programe za buduće inženjere:
  • Prijediplomski i diplomski sveučilišni studij Računarstvo
  • Prijediplomski stručni studij Proizvodno strojarstvo
  • Diplomski sveučilišni studij Strojarstvo
  • Razlikovni program cjeloživotnog učenja za stjecanje nedostajućih znanja, vještina i kompetencija za upis na sveučilišne diplomske studije Računarstvo i Strojarstvo.

Računarstvo

Sveučilišni prijediplomski studij

180 ECTS, 3 godine

Proizvodno strojarstvo

Stručni prijediplomski studij

180 ECTS, 3 godine

Zašto odabrati nas

Naš fakultet pruža vrhunsku tehničku edukaciju u sinergiji s najnovijim znanstvenim istraživanjima i tehnologijama. Nudimo individualni pristup, visoke obrazovne standarde te potičemo kreativnost i inovativnost.

Video prezentacija fakulteta
ERASMUS+ PROGRAM

Provedi semestar na
uglednim međunarodnim
sveučilištima

Studiraj u Puli i putuj svijetom zahvaljujući našoj međunarodnoj suradnji sa 70+ partnerskih institucija diljem svijeta.

Saznaj više o programu

None
None
None
None

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Htjela bih reći da je za mene ovo bilo jedno posebno i nezamjenjivo iskustvo. Program mobilnosti ne samo da je ispunio sva moja očekivanja, već mi je pružio i više od toga. Savjetujem svim studentima, koji su u mogućnosti, da barem jednom otiđu na program mobilnosti."

  • Ivana Samardžić
    FIFPU

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Moje Erasmus iskustvo u Portugalu (Madeira) bilo je odlično najviše zbog osobnog razvoja kojeg sam stekao upoznavanjem novih ljudi, kultura, jezika i svega ostalog što se veže uz program razmjene studenata. Također, studiranje u drugoj državi pružilo mi je uvid u drugačiji pristup studiranju i studentskom životu. Zahvaljujući Erasmus mobilnosti proveo sam semestar studirajući na prekrasnom otoku, uživajući u svim blagodatima tog mjesta i samog Erasmus programa!"

  • Karlo Stovrag
    FET
Upisi

Na Tehničkom fakultetu u Puli stvaramo i dijelimo znanje koje našim studentima omogućuje uspješnu integraciju u hrvatsko i međunarodno gospodarstvo.


Upisi

Upiši se na Tehnički fakultet

Više o uvjetima upisa možete pročitati u tekstu Natječaja. Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student.

Upoznaj pulu

Studiraj u Puli

Pula je atraktivna i omiljena lokacija za studij, pravi studentski grad! Uz brojne studijske programe nudi mogućnost brzog pronalaska zaposlenja u jednoj od najrazvijenijih regija u zemlji, kao i mogućnost rada uz studij.

Istra i Pula odredišta su koja nude pregršt zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih sadržaja za mlade u opuštenoj mediteranskoj atmosferi prelijepih plaža i prirodnih ljepota kojima obiluje jug istarskog poluotoka.