Vaša karijera u obrazovanju može početi ovdje: Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Puli.

Pridružite nam se u oblikovanju budućnosti kroz obrazovanje. Saznajte više o našim studijskim programima i prijavite se.


Studijski programi

Dvojezični studijski programi

Naši preddiplomski studijski programi s nastavom na hrvatskom ili talijanskom jeziku uključuju:

Integrirani sveučilišni Učiteljski studij

 • Studij s nastavom na talijanskom jeziku
 • Studij s nastavom na hrvatskom jeziku

Prijediplomski studij 

 • Prijediplomski sveučilišni studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje 
 • Prijediplomski stručni studij Predškolski odgoj

Diplomski studij

 • Sveučilišni diplomski studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje (nastava na hrvatskom ili talijanskom jeziku)

 

Doktorski studij

 • Poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Nove paradigme obrazovanja

Cjeloživotni studij

 • Program razlikovnog obrazovanja za upis na diplomski sveučilišni studij Rani i predškolski odgoj i obrazovanje (nastava na hrvatskom ili talijanskom jeziku)
Zašto odabrati nas

Postanite dio svijeta obrazovanja na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti. Iskoristite priliku za stjecanje znanja i vještina potrebnih za uspješnu karijeru u odgoju i obrazovanju.

Video prezentacija fakulteta
ERASMUS+ PROGRAM

Provedi semestar na
uglednim međunarodnim
sveučilištima

Studiraj u Puli i putuj svijetom zahvaljujući našoj međunarodnoj suradnji sa 70+ partnerskih institucija diljem svijeta.

Saznaj više o programu

None
None
None
None

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Htjela bih reći da je za mene ovo bilo jedno posebno i nezamjenjivo iskustvo. Program mobilnosti ne samo da je ispunio sva moja očekivanja, već mi je pružio i više od toga. Savjetujem svim studentima, koji su u mogućnosti, da barem jednom otiđu na program mobilnosti."

 • Ivana Samardžić
  FIFPU

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Moje Erasmus iskustvo u Portugalu (Madeira) bilo je odlično najviše zbog osobnog razvoja kojeg sam stekao upoznavanjem novih ljudi, kultura, jezika i svega ostalog što se veže uz program razmjene studenata. Također, studiranje u drugoj državi pružilo mi je uvid u drugačiji pristup studiranju i studentskom životu. Zahvaljujući Erasmus mobilnosti proveo sam semestar studirajući na prekrasnom otoku, uživajući u svim blagodatima tog mjesta i samog Erasmus programa!"

 • Karlo Stovrag
  FET
Upisi

Pridružite se našoj inspirativnoj zajednici budućih učitelja, odgojitelja i obrazovnih stručnjaka


Upisi

Upiši se na FOOZ

Više o uvjetima upisa možete pročitati u tekstu Natječaja. Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student.

Upoznaj pulu

Studiraj u Puli

Pula je atraktivna i omiljena lokacija za studij, pravi studentski grad! Uz brojne studijske programe nudi mogućnost brzog pronalaska zaposlenja u jednoj od najrazvijenijih regija u zemlji, kao i mogućnost rada uz studij.

Istra i Pula odredišta su koja nude pregršt zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih sadržaja za mlade u opuštenoj mediteranskoj atmosferi prelijepih plaža i prirodnih ljepota kojima obiluje jug istarskog poluotoka.