Medicinski fakultet u Puli: Vaša prilika za ispunjenje snova o karijeri u medicini!

Uđite u svijet medicine i pridružite se našim stručnjacima u stjecanju znanja i vještina koje će vam pomoći u spašavanju života.


Studijski programi

Studijski programi

Naši studijski programi uključuju:
  • Prijediplomski stručni studij Sestrinstvo
  • Diplomski sveučilišni studij Sestrinstvo
  • Cjeloživotno obrazovanje: Palijativna skrb s kliničkom praksom


Sestrinstvo

Prijediplomski stručni studij

Sestrinstvo

Diplomski stručni studij

Zašto odabrati nas

Započnite svoje putovanje u svijet medicine na Medicinskom fakultetu u Puli! Iskoristite priliku za stjecanje znanja i vještina potrebnih za uspješnu karijeru u zdravstvu.

Video prezentacija fakulteta
ERASMUS+ PROGRAM

Provedi semestar na
uglednim međunarodnim
sveučilištima

Studiraj u Puli i putuj svijetom zahvaljujući našoj međunarodnoj suradnji sa 70+ partnerskih institucija diljem svijeta.

Saznaj više o programu

None
None
None
None

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Htjela bih reći da je za mene ovo bilo jedno posebno i nezamjenjivo iskustvo. Program mobilnosti ne samo da je ispunio sva moja očekivanja, već mi je pružio i više od toga. Savjetujem svim studentima, koji su u mogućnosti, da barem jednom otiđu na program mobilnosti."

  • Ivana Samardžić
    FIFPU

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Moje Erasmus iskustvo u Portugalu (Madeira) bilo je odlično najviše zbog osobnog razvoja kojeg sam stekao upoznavanjem novih ljudi, kultura, jezika i svega ostalog što se veže uz program razmjene studenata. Također, studiranje u drugoj državi pružilo mi je uvid u drugačiji pristup studiranju i studentskom životu. Zahvaljujući Erasmus mobilnosti proveo sam semestar studirajući na prekrasnom otoku, uživajući u svim blagodatima tog mjesta i samog Erasmus programa!"

  • Karlo Stovrag
    FET
Upisi

Pridružite se našoj zajednici budućih medicinskih stručnjaka


Upisi

Upiši se na Medicinski fakultet

Više o uvjetima upisa možete pročitati u tekstu Natječaja. Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student.

Upoznaj pulu

Studiraj u Puli

Pula je atraktivna i omiljena lokacija za studij, pravi studentski grad! Uz brojne studijske programe nudi mogućnost brzog pronalaska zaposlenja u jednoj od najrazvijenijih regija u zemlji, kao i mogućnost rada uz studij.

Istra i Pula odredišta su koja nude pregršt zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih sadržaja za mlade u opuštenoj mediteranskoj atmosferi prelijepih plaža i prirodnih ljepota kojima obiluje jug istarskog poluotoka.