Autor fotografije: Balázs Kétyi, Unsplash

Studij dizajna: Vaša prilika za stvaranje i oblikovanje kreativne budućnosti

Otkrijte svijet kreativnosti i unesite svoje ideje u grafički dizajn, multimediju, masovne medije i izvedbene umjetnosti.

Prijavite se i postanite dio kreativne industrije
 


STUDIJSKI PROGRAMI

Moderni studijski program

Studij dizajna i audiovizualne komunikacije pokriva raznolika područja:
 • Grafički dizajn
 • Multimedija
 • Masovni mediji
 • Odnosi s medijima
 • Izvedbene umjetnosti

DAK - otvorenje izložbe studentskih radova, Galerija Cvajner 2024.

Zašto odabrati nas

Upišite Studj dizajna i postanite dio inspirativne zajednice budućih dizajnera i multimedijskih stručnjaka.

ERASMUS+ PROGRAM

Provedi semestar na
uglednim međunarodnim
sveučilištima

Studiraj u Puli i putuj svijetom zahvaljujući našoj međunarodnoj suradnji sa 70+ partnerskih institucija diljem svijeta.

Saznaj više o programu

None
None
None
None

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Htjela bih reći da je za mene ovo bilo jedno posebno i nezamjenjivo iskustvo. Program mobilnosti ne samo da je ispunio sva moja očekivanja, već mi je pružio i više od toga. Savjetujem svim studentima, koji su u mogućnosti, da barem jednom otiđu na program mobilnosti."

 • Ivana Samardžić
  FIFPU

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Moje Erasmus iskustvo u Portugalu (Madeira) bilo je odlično najviše zbog osobnog razvoja kojeg sam stekao upoznavanjem novih ljudi, kultura, jezika i svega ostalog što se veže uz program razmjene studenata. Također, studiranje u drugoj državi pružilo mi je uvid u drugačiji pristup studiranju i studentskom životu. Zahvaljujući Erasmus mobilnosti proveo sam semestar studirajući na prekrasnom otoku, uživajući u svim blagodatima tog mjesta i samog Erasmus programa!"

 • Karlo Stovrag
  FET
Upisi

Prijavite se i započnite svoju karijeru u dizajnu i multimedijskoj industriji!


Upisi

Upiši se na DAK

Više o uvjetima upisa možete pročitati u tekstu Natječaja. Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student.

Upoznaj pulu

Studiraj u Puli

Pula je atraktivna i omiljena lokacija za studij, pravi studentski grad! Uz brojne studijske programe nudi mogućnost brzog pronalaska zaposlenja u jednoj od najrazvijenijih regija u zemlji, kao i mogućnost rada uz studij.

Istra i Pula odredišta su koja nude pregršt zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih sadržaja za mlade u opuštenoj mediteranskoj atmosferi prelijepih plaža i prirodnih ljepota kojima obiluje jug istarskog poluotoka.