Muzička akademija u Puli - Otkrijte svijet glazbe i umjetnosti! Vaša prilika za profesionalnu glazbenu karijeru!

Otkrijte svijet glazbe u Muzičkoj akademiji u Puli! Pridružite se našoj obitelji talentiranih studenata i stručnjaka te zajedno kreirajte budućnost glazbe. Odaberite svoj put i razvijajte svoje umjetničke i pedagoške vještine u inspirativnom okruženju.


Studijski programi

Studijski programi

Na Muzičkoj akademiji u Puli nudimo raznovrsne studijske programe. Posebno ističemo naš Studij klasične harmonike, jedini takav program u Hrvatskoj. Prijediplomski programi uključuju:
  • Glazbena pedagogija
  • Klasična harmonika
  • Solo pjevanje
  • Klavir

Zašto odabrati nas

MAPU nudi individualni pristup studentu, visoke obrazovne i umjetničke standarde te potiče kreativnost i inovativnost.

Video vodič o fakultetu
ERASMUS+ PROGRAM

Provedi semestar na
uglednim međunarodnim
sveučilištima

Studiraj u Puli i putuj svijetom zahvaljujući našoj međunarodnoj suradnji sa 70+ partnerskih institucija diljem svijeta.

Saznaj više o programu

None
None
None
None

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Htjela bih reći da je za mene ovo bilo jedno posebno i nezamjenjivo iskustvo. Program mobilnosti ne samo da je ispunio sva moja očekivanja, već mi je pružio i više od toga. Savjetujem svim studentima, koji su u mogućnosti, da barem jednom otiđu na program mobilnosti."

  • Ivana Samardžić
    FIFPU

Madeira, Španjolska 2020/2021

"Moje Erasmus iskustvo u Portugalu (Madeira) bilo je odlično najviše zbog osobnog razvoja kojeg sam stekao upoznavanjem novih ljudi, kultura, jezika i svega ostalog što se veže uz program razmjene studenata. Također, studiranje u drugoj državi pružilo mi je uvid u drugačiji pristup studiranju i studentskom životu. Zahvaljujući Erasmus mobilnosti proveo sam semestar studirajući na prekrasnom otoku, uživajući u svim blagodatima tog mjesta i samog Erasmus programa!"

  • Karlo Stovrag
    FET
Upisi

Upišite se na Muzičku akademiju u Puli. Prijave su otvorene za sve zainteresirane glazbenike koji žele razvijati svoj talent i karijeru.


Upisi

Upiši se na Muzičku akademiju

Više o uvjetima upisa možete pročitati u tekstu Natječaja. Prijave za upis i razredbeni postupak vrše se elektroničkom prijavom putem Nacionalnog informacijskog sustava za prijave na visoka učilišta (NISpVU) - Postani student.

Upoznaj pulu

Studiraj u Puli

Pula je atraktivna i omiljena lokacija za studij, pravi studentski grad! Uz brojne studijske programe nudi mogućnost brzog pronalaska zaposlenja u jednoj od najrazvijenijih regija u zemlji, kao i mogućnost rada uz studij.

Istra i Pula odredišta su koja nude pregršt zabavnih, sportskih, kulturnih i drugih sadržaja za mlade u opuštenoj mediteranskoj atmosferi prelijepih plaža i prirodnih ljepota kojima obiluje jug istarskog poluotoka.